Ahol minden nap új akciók várnak!

Kosár

 x 

A kosár üres

Színválasztós LED szalag, távirányítóval

Érték:8690 Ft
Ár: 4450 Ft
Kedvezmény49%
Ár / kg
Oszd meg ezt az ajánlatot, ha tetszik!
Az ajánlat él!
i20141016111814szinvaltosledszalag.jpgi20141016111814szinvaltosledszalag.jpg
Tartalom/tartozékok:

- 5 méter színválasztós LED szalag,
távirányítóval
- trafó
Leírás

Leírás/Ismertető: LED szalag, beltéri RGB, 60LED/m, 5m/tekercs LED fényerőszabályzó, melynek segítségével a fényerőt lehet szabályozni, illetve a szalagot lehet ki- és bekapcsolni. Bárhonnan lehet vezérelni a szalagot a távirányító segítségével. Tedd egyedivé, házad, lakásod-üzleted! Kis befektetéssel, hatalmasat alkothatsz! A távirányítóval vezérelhető Led szalag, színét, fényerejét kedved szerint állíthatod, de akár villogtathatod is, és azt is Te döntöd el, mekkora sebességgel, milyen fényerővel, és melyik szín villogjon.

További ajánlatunk:

Szállítási díjak:

A termékek kiszállítási díja a választott fizetési módtól függően változhat, az alábbiak szerint:
Banki átutalás és paypal fizetés esetén ez a díj 790 Ft, utánvétes készpénzes fizetés esetén 990Ft. Utóbbi magában foglalja az utánvét költségét, így további költséggel nem kell számolnia.
Hat termék együttes vásárlása esetén a szállítási díjat elengedjük, abban az esetben, ha egyazon rendelésben kerültek a termékek megvételre, és a termékek összértéke eléri a 6000Ft -ot.
Szolgáltatás vásárlása esetén szállítási díj nincs, a vásárolt termék felhasználásáról e-mailben küldjük az információkat.