Ahol minden nap új akciók várnak!

Kosár

 x 

A kosár üres

1 db Horkolásgátló

Érték:1750 Ft
Ár: 790 Ft
Kedvezmény55%
Ár / kg
Oszd meg ezt az ajánlatot, ha tetszik!
Az ajánlat él!
i20140327144906horkolsgtl.jpgi20140327144906horkolsgtl.jpg
Tartalom/tartozékok:

- 1db horkolásgátló
Leírás

Leírás/Ismertető: "A horkolásgátló csipesz 2 speciális mágnes segítségével enyhe nyomást fejt ki az orrsövényre,így lehetővé teszi a szabad légzést. A mágnesek az orr belsejében segítenek szabadon és átjárhatóan tartani a légutakat ennek következtében a lágy szájpad nehezebben rezonál és ez megelőzi a horkolást. A NASA által kifejlesztett 800 Gauss erősségű mágnessel készült. Kényelmes,diszkrét és egyszerű a használata. Az orvosi műanyagból készült termék egyszerűen felhelyezhető egészen az orrgyökig. A megszokásához kell egy kis idő. A termék tisztítható, fertőtleníthető."

További ajánlatunk:

Szállítási díjak:

A termékek kiszállítási díja a választott fizetési módtól függően változhat, az alábbiak szerint:
Banki átutalás és paypal fizetés esetén ez a díj 790 Ft, utánvétes készpénzes fizetés esetén 990Ft. Utóbbi magában foglalja az utánvét költségét, így további költséggel nem kell számolnia.
Hat termék együttes vásárlása esetén a szállítási díjat elengedjük, abban az esetben, ha egyazon rendelésben kerültek a termékek megvételre, és a termékek összértéke eléri a 6000Ft -ot.
Szolgáltatás vásárlása esetén szállítási díj nincs, a vásárolt termék felhasználásáról e-mailben küldjük az információkat.