Ahol minden nap új akciók várnak!

Kosár

 x 

A kosár üres

Hajerősítő és hullásgátló

Érték:8850 Ft
Ár: 4190 Ft
Kedvezmény53%
Ár / kg
Oszd meg ezt az ajánlatot, ha tetszik!
Az ajánlat él!
i20140327160930hajerst.jpgi20140327160930hajerst.jpg
Tartalom/tartozékok:

- Hajerősítő és hullásgátló
Leírás

Leírás/Ismertető: "Hajerősítő és hullásgátló fésű Fény- és lézerterápiával stimulálja az inaktív fejbőrt és hajhagymákat, és segít, hogy hajad újra erősebb és sűrűbb legyen Napi egyszeri, 10 perces terápiával állítsd meg a hajhullást! Használd legalább 3 hónapig a hajnövesztő lézerfésűt: az első hónapban a hajszálak megerősödnek, a másodikban teljesen megáll a hajhullás, míg a harmadikban újra nő a haj Hatékony hajhullás elleni kezelést nyújt fény- és lézerterápia segítségével Látványosan serkenti a hajnövekedést Garantáltan megerősíti a hajhagymákat Férfi és női hajhullás esetén egyaránt hatékonyan működik 100% természetes és biztonságos módszer Hogyan használd hajhullás ellen a fésűt? Napi 10 perc lassú, egyenletes fésülés, ennyi az egész: naponta egyszer fésüld át hajad és fejbőröd, mint ahogy egy normál fésűvel tennéd. Használat után érezni fogod, hogy hajhagymáid újra élénkek A termék súlya: 780 g TIPP!: Ne nyomd a készüléket erősen a fejbőrödhöz, törekedj a kellemes masszírozó mozdulatokra, engedd el magad és érezd, ahogy a fény- és lézerterápia kifejti jótékony hatását a teljes fejbőrön TIPP!: A hajnövesztő fésűt naponta kell használni! Ne próbáld meg az elmaradt napokat több órányi fésüléssel behozni. A készülék akkor fejti ki hajnövesztő hatását, ha rendszeresen, következetesen használod a fésűt és stimulálod a fejbőröd. Az eredményességhez nem kell semmilyen szeszt vagy sampont használnod, csak és kizárólag a fésűt!"

További ajánlatunk:

Szállítási díjak:

A termékek kiszállítási díja a választott fizetési módtól függően változhat, az alábbiak szerint:
Banki átutalás és paypal fizetés esetén ez a díj 790 Ft, utánvétes készpénzes fizetés esetén 990Ft. Utóbbi magában foglalja az utánvét költségét, így további költséggel nem kell számolnia.
Hat termék együttes vásárlása esetén a szállítási díjat elengedjük, abban az esetben, ha egyazon rendelésben kerültek a termékek megvételre, és a termékek összértéke eléri a 6000Ft -ot.
Szolgáltatás vásárlása esetén szállítási díj nincs, a vásárolt termék felhasználásáról e-mailben küldjük az információkat.