Ahol minden nap új akciók várnak!

Kosár

 x 

A kosár üres

Magic Mesh szúnyogháló

Érték:4350 Ft
Ár: 2450 Ft
Kedvezmény44%
Ár / kg
Oszd meg ezt az ajánlatot, ha tetszik!
Az ajánlat él!
i20140509145644magicmesh2555.jpgi20140509145644magicmesh2555.jpg
Tartalom/tartozékok:

- Magic Mesh szúnyogháló
- Kiszállíts
Leírás

Leírás/Ismertető: Az otthonodban legyek és más rovarok vették át az uralmat? Ne költs hatalmas összegeket rovarirtó szerekre, a mágneses rovarhálóval kizárhatod a nem kívánt ízeltlábú, röpködő behatolókat a lakásból! A Magic Mesh nagyszerűen teljesíti küldetését: a friss levegőt benntartja, a rovarokat pedig kint. A titok a különleges BUGMESH hálóban rejlik: 18 különleges mágnes megkönnyíti a hálón át való közlekedést, ami magától bezáródik mögötted, miután elhaladsz alatta. Megállítja a szúnyogokat, legyeket és a többi, kellemetlenkedő rovart. Ahogyan a TV-ben láttad a Buzz Off, Screentastic hálóknál, évekig használható és semmit sem veszít hatékonyságából! Miért kényelmesebb, mint egy hagyományos szúnyogháló? - könnyen rögzíthető - bármikor sérülés nélkül eltávolítható - minden típusú ajtóhoz használható - az ajtó kinyitása és becsukása egy pillanat és csak egy érintés - a friss levegőt és a fényt beengedi - a rovarokat távol tartja - a háziállatok is be tudnak menni rajta, de utánuk bezáródik a Magic Mesh

További ajánlatunk:

Szállítási díjak:

A termékek kiszállítási díja a választott fizetési módtól függően változhat, az alábbiak szerint:
Banki átutalás és paypal fizetés esetén ez a díj 790 Ft, utánvétes készpénzes fizetés esetén 990Ft. Utóbbi magában foglalja az utánvét költségét, így további költséggel nem kell számolnia.
Hat termék együttes vásárlása esetén a szállítási díjat elengedjük, abban az esetben, ha egyazon rendelésben kerültek a termékek megvételre, és a termékek összértéke eléri a 6000Ft -ot.
Szolgáltatás vásárlása esetén szállítási díj nincs, a vásárolt termék felhasználásáról e-mailben küldjük az információkat.