Ahol minden nap új akciók várnak!

Kosár

 x 

A kosár üres

Natural Bio Wok serpenyő

Érték:6950 Ft
Ár: 4750 Ft
Kedvezmény32%
Ár / kg
Oszd meg ezt az ajánlatot, ha tetszik!
Az ajánlat él!
i20140328125549biowok.jpgi20140328125549biowok.jpg
Tartalom/tartozékok:

- 1 db Natural Bio Wok serpenyő
Leírás

Leírás/Ismertető: Mérete: 30×8 cm Belső szín: krém Külső szín: zöld és piros A világhírű szakácsok szerint a kerámia edények használata a legegészségesebb. Annyira ellenállók, hogy évekig, vagy akár évtizedekig használhatja. Készítsen benne ízletes kínait, tojást, zöldséget vagy remek húst és halat. És mindezt akár indukciós tűzhelyen is, anélkül, hogy olajat használna hozzá. Két rétegű kerámia bevonat, indukciós főzőlapon is használható, mosogatógépben is mosható, könnyen tisztítható, kevés olajjal használható.

További ajánlatunk:

Szállítási díjak:

A termékek kiszállítási díja a választott fizetési módtól függően változhat, az alábbiak szerint:
Banki átutalás és paypal fizetés esetén ez a díj 790 Ft, utánvétes készpénzes fizetés esetén 990Ft. Utóbbi magában foglalja az utánvét költségét, így további költséggel nem kell számolnia.
Hat termék együttes vásárlása esetén a szállítási díjat elengedjük, abban az esetben, ha egyazon rendelésben kerültek a termékek megvételre, és a termékek összértéke eléri a 6000Ft -ot.
Szolgáltatás vásárlása esetén szállítási díj nincs, a vásárolt termék felhasználásáról e-mailben küldjük az információkat.